Саакян та його родина знаходяться під охороною МВС / фото vesti-ukr.com

У Дніпрі пораненого під час стрілянини на проспекті Гагаріна адвоката Едмонда Саакяна та його родину взяли під охорону. Про це пише «112» із посиланням на повідомлення представника управління Нацполіції у Дніпропетровській області.

"Едмонд (Саакян – ред.) і його родина взяті під охорону МВС", - зазначив він.

Читайте такожПоліція розшукує ще трьох причетних до стрілянини у Дніпрі осіб

Відео дня

При цьому відповідаючи на запитання журналіста про заяву брата адвоката – Едуарда, в якій повідомлялось про переслідування, представник поліції відповів: «Заява була, але там… не так звучало питання», не уточнюючи, чого саме стосувалася заява.

Як повідомляв УНІАН раніше, відомий адвокат, учасник війни на сході Едмонд Саакян прооперований у лікарні імені Мечнікова. Його стан стабільний.

Адвокат перебуває у відділенні хірургії, переведений з реанімаційної палати в загальну. Він вже дав свідчення поліції щодо інциденту з нападом на нього та його брата ввечері 24 липня. Загалом ветеран війни отримав чотири поранення, з яких серйозне – одне – наскрізне поранення у живіт. Лікарі називають стан постраждалого стабільним середньої тяжкості, констатують значну втрату крові.

Саакян розкрив причину інциденту. За його словами, три дні тому на його родичів "наїхали" ці бандити й вимагали грошей. Після того, як вони зрозуміли, що їм нічого не дістанеться, вони відкрили вогонь. Едмонд каже, що це у нього четвертий день народження.