В Одесі арештант напав на співробітницю СІЗО / фото УНІАН

В Одесі на території СІЗО зловмисник вбив і розчленував співробітницю ізолятора. Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, сьогодні о 19:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на території Одеського слідчого ізолятора зникла співробітниця.

Читайте такожУ Литві затримали банду работорговців, що везли на продаж українців

Працівники СІЗО протягом двох годин самостійно здійснювали пошуки, в результаті чого виявили частини тіла загиблої на території ізолятора.

Відео дня

«В ході проведення розшукових заходів у господарській частині СІЗО в сміттєвому контейнері було виявлено розчленоване тіло зниклої і її речі», - повідомили в поліції.

При проведенні оперативно-розшукових заходів працівники прокуратури Одеської області спільно зі співробітниками Малиновського відділу поліції Одеси і СІЗО викрили підозрюваного. Ним виявився 39-річний заарештований, який перебував у слідчому ізоляторі. Відзначається, що зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 187 (розбій) та 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«Зловмисника затримано і знайдено знаряддя вбивства», - заявили у відділі. Зараз на місці події працюють співробітники поліції, прокуратури та СІЗО.