До постраждалого в аварії із сином нардепа Нестора Шуфрича приїхали батько та брат з Херсона. Про це передає кореспондент ТСН.

Стан потерпілого, як кажуть лікарі, залишається вкрай важким, чоловіка не можна транспортувати. Рідних допустять до реанімаційного відділення, де зараз перебуває постраждалий.

Читайте такожДТП із сином Шуфрича: нардеп уперше прокоментував інцидент, через який перервав відпустку

31-річний Олексій Мельниченко вже переніс одну операцію, а на завтра медики готують його до другого оперативного втручання – нейрохірургічного. Чоловіка відімкнули від апарату штучного дихання, він вже може дихати самостійно. 

Як повідомляв УНІАН, 26 серпня на вул. Шота Руставелі у Києві син народного депутата Нестора Шуфрича, перебуваючи за кермом автомобіля марки Bentley, скоїв наїзд на 31-річного пішохода, травмувавши останнього. Постраждалого з травмами госпіталізували.

У прес-службі політика стверджували, що автомобіль Bentley не належить Шуфричу-молодшому, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Як зазначили у поліції, тест показав, що син Шуфрича на момент скоєння ДТП був тверезий. У нього взяли аналізи для встановлення наявності наркотичного сп’яніння. Також у Шуфрича-молодшого правоохоронці вилучили закордонний паспорт.

Також у мережі з'явилося відео з місця ДТП за участю Шуфрича:

За останніми повідомленнями ЗМІ, потерпілий у ДТП перебуває у реанімації без свідомості.