фото ДСНС України у Житомирській області

На Житомирщині  сьогодні уночі фахівці ліквідували пожежу у господарчій споруді та ще дві будівлі врятували. Про це УНІАН повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

 Як зазначається у повідомленні, 22 жовтня о 01:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі у селищі Першотравневе Овруцького району.

На місці події з’ясувалося, що вогнем повністю охоплений сарай, а полум’я вже поширилося на  літню кухню. Також існувала загроза займання житлового будинку, що знаходився з іншого боку від палаючої споруди, на відстані близько двох метрів. Усі три будівлі - дерев’яні.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині упродовж доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі

"Першочергові дії бійців ДСНС були зосередженні на захист житла людей та літньої кухні. Зусиллями вогнеборців о 01:28 пожежа була  локалізована, а вже  о 02:40 –  повністю ліквідована. Пожежним вдалося не допустити збільшення масштабів цієї  надзвичайної події. Вогнем знищено сарай та домашні речі, що в ньому зберігалися, пошкоджено одну стіну та покрівлю літньої кухні",- сказано у повідомленні.

Усі обставини цієї події зараз  встановлюються фахівцями.