Правоохоронці розгромили клуб / фото cultprostir.ua

Уночі з 27 на 28 жовтня в Києві відбувся поліцейський рейд на нічний клуб Jugendhub, де проходила вечірка «Головная боль», пише Cultprostir.

Близько другої години після півночі до приміщення клубу ввірвалися люди у формі. За словами представників Jugendhub, на деяких з них були написи «Поліція». До яких структур належали інші, з'ясувати не вдалося – вони були в камуфляжі й касках, з автоматами і кувалдами. Без пояснення причин представники правоохоронних органів влаштували обшук серед відвідувачів вечірки.

Читайте такожВ Одесі працівники військкомату влаштували облаву на студентів (відео)

Відео дня

«Вони почали вивертати всім кишені, бити відвідувачів, потім перевіряти чоловіків на предмет ухилення від військової служби і кудись вивозити. Били людей абсолютно без приводу – всі були налякані і зовсім не чинили опору. До відвідувачів застосовувалась надмірна фізична сила, про це свідчать плями крові на підлозі. Вкрадено особисті речі, бар, техніку, навіть одяг – все з клубу виносили мішками! Нам погрожували, якщо будемо багато з'ясовувати, то поїдемо до відділку або залишимося без машини», - розповідають Cultprostir організатори заходу.

Як виявилося пізніше, частину відвідувачів клубу доправляли до поліцейської дільниці Шевченківського району, інших – до військкомату на ДВРЗ. Деякі знаходяться там і досі. Адміністрація Jugendhub зазначає, що поліція забрала навіть орендаря приміщення клубу.

Також у мережі повідомляють, що після облави поліцейські зібрали близько 30 осіб з числа відвідувачів вечірки, у яких під час обшуку нічого не знайшли, та відвезли до військкомату на вул. Зрошувальній, 17а, де тримають з 3 години ночі. 

"Студентів та хлопців з донецькою пропискою начебто відпустили, у інших вимагають пройти медогляд та забрати повістку. На виході з військкомату стоять солдати", - йдеться у повідомленні.