ДТП під Києвом - водій розповів, що вживав перед поїздкою / Фото УНІАН

Винуватець дорожньо-транспортної події, внаслідок якої 12 липня під Києвом загинули четверо осіб, заявив, що перед аварією випив 200 грамів горілки.

Як передає кореспондент УНІАН, про це підозрюваний сказав журналістам перед засіданням Шевченківського райсуду Києва, який розглядатиме клопотання прокуратури про тримання його під вартою.

Читайте такожДТП під Києвом: хлопчик, який вижив під час смертельної аварії, перебуває у критичному стані в реанімації (відео)

Відео дня

Так, відповідаючи на запитання, чи вживав він наркотики, чоловік відповів негативно, але додав: "Я їхав з Харкова, був втомлений. Я випив грам 200 горілки".

Разом з тим він зазначив, що не пам'ятає, за яких обставин сів за кермо чужого автомобіля, на котрому скоїв ДТП.

Як повідомляв УНІАН, 12 липня на Столичному шосе під Києвом водій автомобіля Mercedes на зустрічній смузі врізався у Hyundai. Внаслідок зіткнення загинули водій Hyundai, його дружина і двоє дітей. Хлопчика 2006 року народження доставили до лікарні у тяжкому стані. Нині хлопчик перебуває у критичному стані в реанімації.

За результатами тестування приладом Drager у водія Mercedes визначено вміст алкоголю в крові 1,32 проміле.

Йому інкриміновано ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Прокуратура проситиме суд призначити підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.