Тіла померлих перевірять на COVID-19 / Фото: bug.org.ua

В Індонезії в номері готелю виявлено мертвими двох українців.

Про це у коментарі УНІАН повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

"Вчора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки – українські громадяни - були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали", - сказав Погорельцев.

Відео дня

За інформацією Посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті українців та розпочала слідчі дії.

Читайте такожУ Бельгії від Covid-19 помер один з останніх в'язнів Освенцима

"Тіла померлих доставлені до місцевої лікарні. Наразі проводяться аналізи на можливу наявність коронавірусу COVID-19 в тілах померлих, результати очікуються 3 травня. У випадку негативного результату аналізів буде проведено аутопсію для встановлення причин смерті громадян України", - заявив Погорельцев.

Також він повідомив, що посольство України підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також організації репатріації померлих.

Департамент консульської служби та посольство підтримують зв’язок з родичами померлих і тримають справу на контролі.

Як повідомляв раніше УНІАН, Японія розширила список країн, громадянам яких заборонений в'їзд в країну. Тепер у перелік включені Україна, Білорусь, РФ і ще 11 країн Близького Сходу, Африки і Латинської Америки. Відповідне рішення затвердив урядовий штаб з протидії коронавірусу.

Читайте також: