19 червня Лук'яненко знайшли вбитою у вигрібній ямі, був затриманий підозрюваний – 22-річний місцевий мешканець / УНІАН

Роздільнянський районний суд Одеської області продовжив арешт Миколі Тарасову, якого підозрюють у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко в райцентрі Іванівка Одеської області у 2019 році.

Як повідомили в суді, 17 червня колегією суддів у закритому судовому засіданні розглянуто клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу обвинуваченому.

За результатами розгляду клопотання, суд продовжив Тарасову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін 60 днів.

Відео дня

Читайте такожВ Одеській області діти вилили окріп малюка: матері дали умовний термін

Також наголошується, що колегія суддів продовжила дослідження письмових доказів, наданих стороною обвинувачення.

Наступне засідання призначено на 25 червня, воно також пройде у закритому режимі.

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дарина Лук'яненко пропала вдень 13 червня 2019 року по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка Одеської області. Дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, у спецоперації були задіяні водолази та авіація.

19 червня Лук'яненко знайшли вбитою у вигрібній ямі, був затриманий підозрюваний – 22-річний місцевий мешканець Микола Тарасов.

Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 297 (наруга над тілом) Кримінального кодексу.

22 листопада обвинувальний акт проти Тарасова був направлений до суду, 10 грудня в суді Тарасов заявив, що не визнає себе винним. Його утримують в одиночній камері в Одеському слідчому ізоляторі.

27 січня 2020 року суд постановив, що справа буде слухатися у закритому режимі.