У Чернівцях затримано хулігана, який лякав мешканців сиреною оповіщення / ілюстративне фото ua.depositphotos.com

У Чернівцях правоохоронці затримали хулігана, який посеред ночі кілька разів умикав сирену системи оповіщення.

Як передає кореспондент УНІАН, у ніч на 9 січня мешканці вулиць Героїв Майдану, Комарова, Небесної сотні, Пилипа Орлика та прилеглих чули звуки сирен. Ці сигнали вмикали кілька разів приблизно з 17:30 суботи до 01:30 неділі.

У аварійно-диспетчерській службі 1580 кореспонденту УНІАН вночі повідомили, що упродовж вечора на гарячу лінію підприємства надійшло кілька десятків дзвінків чернівчан, які скаржились на страхітливі звуки.

Відео дня

Читайте такожУ Чернівцях сталася пожежа у різдвяному містечку, вогонь перекинувся на дівчину: її госпіталізували"Нам невідома причина, чому вмикали сирени. Це точно не була перевірка системи оповіщення, бо про такі речі заздалегідь повідомляють у ЗМІ. Інформацію про скарги людей ми передали у всі відповідні служби – поліцію, ДСНС тощо", – повідомили в аварійно-диспетчерській службі.

Водночас сьогодні у прес-службі патрульної поліції повідомили УНІАН, що правоохоронці затримали чоловіка, який посеред ночі вмикав сирени. У поліції зазначили, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння двічі вмикав ці сирени.

"Патрульні склали на нього адмінматеріали за ст. 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) і ст. 182 КУпАП (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях)", – повідомили у прес-службі.

На початку вересня минулого року у Чернівцях був серйозніший випадок хуліганства – місцева мешканка під час сесії міськради намагалася вдарити мера Романа Клічука і при цьому голосно лаялася на чиновника і депутатів.

Нагадаємо, Росія з 2014 року веде агресивну політику проти України й стягнула війська до нашого кордону. На тлі російської загрози, зокрема, в Києві готувалися до можливого вторгнення і тестували систему оповіщення населення.

Вас також можуть зацікавити новини: