На місце прибули експерти-вибухотехніки / фото facebook.com/dtp.kiev.ua

Біля станції метро Вокзальна почалася евакуація через знайдену підозрілу валізу. Також валіза із невідомим вмістом виявлена біля підземного переходу на площі Космонавтів.

Про це повідомляють спільноти dtp.kiev.ua та Київ оперативний у Facebook.

«В Києві на площі Космонавтів біля підземного переходу виявлено самотню валізу з невідомим наповненням. На місці – поліція і вибухотехніки», – йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua.

Відео дня

«Поблизу із станцією метро «Вокзальна» знайшли ще одну підозрілу валізу. Проводиться евакуація», – повідомив «Київ.Оперативний», оприлюднивши відеозапис з підземки.

Станцію метро "Вокзальна" зачинили на вхід та вихід. Як заявили в прес-службі метрополітену, правоохоронці проводять перевірку.

"Станцію «Вокзальна» зачинено на вхід та вихід. Правоохоронці проводять перевірку", - йдеться в повідомленні  КП "Київський метрополітен" у Facebook.

При цьому в Telegram-каналі метрополітену повідомляється ще й про анонімний дзвінок щодо мінування.

"Надійшов анонімний дзвінок про мінування! Інформація про відкриття станції буде опублікована одразу після завершення перевірки", - уточнюється в повідомленні.

скріншот

Оновлено. Пізніше (станом на 13:20) стало відомо, що вибухонебезпечних предметів на "Вокзальній" не виявлено, станція почала працювати у звичайному режимі.

скріншот

#Дтп #Киев #Победы. В сторону Дмитриевской. Полиция на месте. Все живы

Опубліковано dtp.kiev.ua Середа, 22 липня 2020 р.

Поблизу із станцією метро «Вокзальна» знайшли ще одну підозрілу валізу. Проводиться евакуація.

Опубліковано Киев Оперативный Середа, 22 липня 2020 р.

Увага! Станцію «Вокзальна» зачинено на вхід та вихід. Правоохоронці проводять перевірку. Інформація про відкриття станції буде опублікована одразу після завершення перевірки.

Опубліковано КП "Київський метрополітен" Середа, 22 липня 2020 р.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 21 липня, на тлі подій в Луцьку, у Києві вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку «Мінський».

Близько 12 години дня анонім повідомив по лінії 102 про замінування двох автокіосків за адресою Оболонський проспект, 26.

Правоохоронці та вибухотехніки перевірили цю інформацію та виявили небезпечні предмети. Всіх людей терміново евакуювали. Периметр навколо кіосків взяли під контроль правоохоронці та рятувальники.

Вибухівку, закріплену між легковою автівкою та автокіосками, знешкодили.