На Харківщині підлітків підозрюють у вбивстві двох жінок / фото УНІАН

На Харківщині двоє 16-річних підлітків підлітків підозрюються у вбивстві двох жінок. Їхні тіла виявили на березі річки в одному з сіл Чугуївського району. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, 2 лютого близько 1:00 до чергової частини Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що на березі річки села П’ятницьке Печенізької об’єднаної територіальної громади Чугуївського району виявлено тіла двох жінок з ознаками насильницької смерті. 

Поліція встановила, що до скоєння тяжкого злочину причетні два 16-річні мешканця села П’ятницьке. Їх було затримано, а їх дії кваліфікували за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Відео дня

В повідомленні сказано, що призначена низка експертних досліджень.

"Зловмисникам повідомили про підозру у скоєнні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення", – зазначають у поліції.

Що відбувається на Харківщині: останні новини

У пʼятницю, 3 лютого 2023 року, в Ізюмі на Харківщині семеро підлітків отримали поранення через детонацію фрагменту протипіхотної міни. Пʼятьох із них доправили до лікарні. Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих дітей зросла до восьми.

В ніч проти 3 лютого Росія обстріляла місто Барвінкове. Внаслідок удару загинули двоє братів. Їхній батько потрапив до лікарні.

Наприкінці січня 2023 року Служба безпеки України затримала "агентів проникнення" ФСБ Росії, які "зливали" ворогу позиції ЗСУ та вербували нових інформаторів. Одним із них виявився мешканець Харківщини, якого на початку повномасштабного вторгнення завербував кадровий співробітник російської спецслужби.

Вас також можуть зацікавити новини: