В ДТП загинуло четверо людей \ фото Поліція Львівської області

У Львівській області внаслідок ДТП загинуло четверо людей. Про це повідомила поліція Львівщини у Facebook.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 12 лютого о 00:45 на вулиці Равській у місті Жовква, Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Audi Q5", 28-річний мешканець Самбірського району, не впорався з керуванням транспортним засобом. Автомобіль виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся спочатку з огорожею, а потім – в’їхав у стіну будинку", - сказано в повідомленні.

Відео дня

В поліції зазначають, що внаслідок ДТП водій автомобіля та троє його пасажирів, мешканки Львівщини, від отриманих травм померли на місці.

фото Поліція Львівської області

ДТП в Україні

11 грудня 2022 року неподалік Чернігова сталася ДТП з автобусом, який в’їхав в блокпост. Тоді семеро пасажирів постраждали.

Наприкінці листопада стало відомо, що постійні відключення світла через російські ракетні удари негативно позначилися на кількості ДТП. Кількість загиблих в аваріях збільшилася в шість разів. Також зросла кількість ДТП за участю пішоходів. При цьому 25 грудня 2022 року у Нацполіції звітували, що з початку повномасштабної війни Росії проти України кількість смертельних ДТП знизилася на 17%

Вас також можуть зацікавити новини: