Чоловік вкрав у військового автомат / фото УНІАН

У Запорізькій області в місті Гуляйполе цивільний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заволодів зброєю військового та почав хаотичну стрільбу.

За інформацією "Суспільного", у результаті стрільби один військовий загинув, троє громадян потрапили до лікарні (один військовий і двоє цивільних).

Повідомляється, шо 17 березня біля одного з місцевих магазинів, цивільний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив по голові та вихопив зброю у військового і розпочав стрільбу.

Відео дня

54-річному чоловіку вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15, ст. 115 (Замах на вбивство), ч. 1 ст. 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Зараз підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 діб.

Інциденти зі зброєю в Україні - деталі

Вчора у навчальному центрі "Десна" імені князя Ярослава Мудрого сталася "надзвичайна подія", що призвела до загибелі чотирьох курсантів. 

На Київщині молодий хлопець дістав поранення внаслідок вибуху гранати, яку він приніс додому.

У Чернівцях чоловік намагався пронести до апеляційного суду гранату. Там у цей час проходило слухання справи його сина. 

Вас також можуть зацікавити новини: