На даний час зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання \ фото УНІАН

У Харкові за незаконне зберігання зброї затримано трьох іноземців.

Читайте такожУ центрі Києва іноземці влаштували стрілянину, поліція з'ясовує обставини (відео)

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, До складу угруповання входили троє громадян Азербайджану 26, 31, 36 років.

Відео дня

За оперативними даними, двоє з них у березні цього року прибули на територію України з метою підтвердження злочинного впливу одного з найавторитетніших "злодіїв у законі" та перемовин з представниками азербайджанських діаспор.

Оперуповноважений Управління карного розшуку обласного главку поліції розповів, що до підрозділу надійшла оперативна інформація щодо злочинної групи, яка складається з громадян Азербайджану.

23 жовтня в ході перевірки інформації та під час огляду особистих речей іноземців, працівники поліції виявили та вилучили у правопорушників три пістолети, споряджені патронами.

Під час обшуку за місцем проживання правопорушників вилучено автомат з ознаками переробки з глушником, магазин до нього, споряджений шістьма набоями, коробку з 16 патронами та пакет з речовиною рослинного походження, попередньо, марихуаною вагою близько 1 кілограма.

Вилучене направлено для проведення експертного дослідження.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу ("незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами"). Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

На даний час зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Поліцією перевіряється причетність до вчинення тяжких злочинів на території Харківської та інших областей України.

Інші кримінальні новини