У середмісті Одеси сталася масштабна пожежа / фото facebook.com/DSNSODE

У п'ятницю, 29 березня, у середмісті Одеси сталася масштабна пожежа, під час ліквідації якої загинув рятувальник.

Як повідомили у прес-службі регіонального главку ДСНС, повідомлення про пожежу по вулиці Канатна надійшло у п'ятницю вдень. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що відкритим полум’ям горить дах та квартира на верхньому поверсі чотириповерхового житлового будинку.

Йдеться, що підрозділи ДСНС працювали за підвищеним номером виклику. Майже три години знадобилось вогнеборцям, щоб повністю ліквідували пожежу на площі 1500 кв. метрів. Полум’я швидко поширилося, зокрема через пориви сильного вітру. Із задимленого будинку евакуйовані 3 особи.

"На жаль, під час гасіння пожежі загинув рятувальник. Усі деталі встановлюються", - йдеться у повідомленні.

У середмісті Одеси сталася масштабна пожежа / фото facebook.com/DSNSODE

Для ліквідації пожежі від ДСНС залучались 16 одиниць пожежної техніки та 64 рятувальники. Причини займання поки невідомі.

У середмісті Одеси сталася масштабна пожежа / фото facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, 15 березня в Одесі через подвійний ракетний удар загинула 21 людина, серед яких поліцейські, медики, співробітник освітнього закладу, колишній віце-мер Одеси та два рятувальники - водії спецтранспорту. Це Денис Колесников, який загинув на місці, та 39-річний Віталій Алимов що помер у лікарні наступного дня через важкі травми, отримані під час виконання службових обовʼязків.

Як повідомляв УНІАН, в той день загарбники завдали по Одесі два удари ракетами типу "Іскандер-М". Влучання сталося у житловому секторі, у рекреаційній зоні міста - на вулиці Дача Ковалевського. Після першого удару на місце влучання на допомогу постраждалим дуже швидко прибули спеціалісти відповідних служб, але в цей момент росіяни запустили другу ракету.

Вас також можуть зацікавити новини: