Сталося лобове зіткнення двох автомобілів / dsns.gov.ua

У ніч на 29 травня на автошляху Н-31 поблизу села Могилів Царичанського району Дніпропетровської області сталася смертельна аварія з чотирма загиблими.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

На місце події направили чергові відділення дев’ятої й двадцять четвертої пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Відео дня

За інформацією рятувальників, сталося лобове зіткнення двох автомобілів: легкового автомобіля марки «Toyota RAV4» та спеціалізованого вантажного самоскида марки «Ford Cargo 4142D».

Читайте такожНа Одещині сталася стрілянина на кладовищіУнаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули водій і троє пасажирів легковика – жінки 1992 і 1997 років народження та чоловіки 1961 і 1984 років народження.

«Співробітники Служби порятунку за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучили тіла з пошкодженого автомобіля. Працівниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди», – йдеться у повідомленні.

До надання допомоги було залучено вісім осіб особового складу та дві одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Вас також можуть зацікавити новини