Гвалтівнику загрожує до 15 років позбавлення волі \ Фото УНІАН

У місті Краматорськ Донецької області судитимуть 46-річного чоловіка за згвалтування 11-річної дівчинки.

Про це йдеться у повідомленні відділу інформаційної політики Донецької обласної прокуратури. Зокрема, зазначається, що краматорською окружною прокуратурою завершено досудове розслідування стосовно місцевого мешканця, який обвинувачується у зґвалтуванні (ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу).

Подія сталася 29 серпня 2021 року 46-річний чоловік мешканець Краматорська зателефонував знайомій дівчинці та запропонував зустрітись. На зустріч вона прийшла у компанії однолітків - двох дівчат та хлопця. Зловмисник повів дітей у лісосмугу, де погрожуючи 11-річній потерпілій фізичною розправою, запропонував вступити з ним у статеві відносини.

Відео дня

Читайте такожЗаліз прямо в ліжко: під Хмельницьким чоловік хотів зґвалтувати 14-річну дівчину"Отримавши відмову, підозрюваний схопив дитину за руку, поволік за собою та, скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував неприродним способом", - йдеться у повідомленні.

Про те, що сталось, друзі потерпілої повідомили своїм батькам, які звернулись до поліції.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Вас також можуть зацікавити новини