Внаслідок удару загорівся двоповерховий будинок / фото ДСНС, ілюстративне

Російські окупанти вдарили сьогодні по місту Дергачі у Харківській області, унаслідок чого постраждали троє дітей. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

"Унаслідок ворожих ударів по Дергачах Харківського району постраждали двоє дітей. Дівчата 16 та 5 років отримали медичну допомогу на місці, без госпіталізації", - зазначив він.

Очільник ОВА підкреслив, що російські загарбники вдарили по центральній частині міста. Попередньо – керованими авіабомбами.

Відео дня

Згодом Синєгубов зауважив: "Внаслідок удару керованою авіабомбою є загорання двоповерхового будинку. Екстрені служби ліквідовують наслідки". 

Росіяни вдарили по Харківщині: постраждали троє дітей (фото)

Також пізніше він повідомив, що кількість постраждалих внаслідок ворожого удару по житловому будинку у Дергачах зросла до чотирьох осіб. 

"Хлопчик 4 років та жінка 52 років отримали легкі травми та гостру реакцію на стрес. Без госпіталізації", - написав очільник ОВА.

Удар по харківській телевежі – що відомо

22 квітня під час чергової атаки по Харкову російська окупаційна армія влучила ракетою у телевежу, було зруйновано її конструкцію.

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш висловив переконання, що це влучання не було випадковим, оскільки ворог вдарив саме по середині конструкції. Він зауважив, що найімовірніше, росіяни мали на меті перебити зв'язок, щоб поширити сигнал своєї пропаганди.

25 квітня Синєгубов повідомив, що функціонал харківської телевежі фактично поновлений, але є певні моменти з переключенням споживачів.

Вас також можуть зацікавити новини: