Фермер, який закрив працівника в сушарці, й раніше знущався з людей / скріншот

Вінницький фермер, який закрив свого працівника в промисловій сушарці для овочів, не вперше знущається зі своїх працівників. Він тримає їх у жахливих умовах.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

За словами місцевих жителів, 58-річний чоловік користується тим, що в селі немає іншої роботи, ображає своїх працівників та платить копійки.

Відео дня

"Скільки тут людей у нього було, садив і в погріб, і їсти не давав", - розповіла Надія Степанова.

Читайте такожПереплутав городи: екс-мера Чорткова звинуватили у крадіжці цибулі та капусти (фото)Гуртожиток, де живуть працівники фермера, в жахливому стані – скрізь безлад та місцями вибиті вікна. Підозрюваний відмовляється спілкуватися з журналістами.

Водночас у місцевій сільраді його захищають. Фермер обробляє 50 гектарів землі й вчасно платить податки, а про тортури чиновники нічого не знають.

"Скарг до нас не надходило. Поганого ми не чули, орендар, як орендар, нічого поганого не можу сказати. Я навіть у нього працювала бригадиром, не можу сказати, що він погана людина", - розповіла староста Сніжнянської сільради Тетяна Адамчук.

Чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі за незаконне позбавлення людини свободи. У свою чергу потерпілий працівник хоче тільки, щоб йому віддали зарплату, яку він не отримував вже кілька місяців. Його відвезли в рідне село, яке знаходиться в 60 кілометрах.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Харківській області за перевищення службових повноважень судитимуть трьох поліцейських, які побили фермерів.