Стала відома можлива причина смерті маленького хлопчика у стоматології в Тернополі / ілюстративне фото ua.depositphotos.com

У Тернополі в стоматологічній лікарні померла дитина, якій не виповнилося і 2 років, попередня причина трагедії - гостра легенево-серцева недостатність.

Розпочато розслідування щодо неналежного виконання медиками професійних обов’язків під час лікування дитини (ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу), повідомили у Тернопільській обласній прокуратурі. Правоохоронці з'ясували, що в Тернополі у комунальному медзакладі 13 листопада маленькому хлопчику лікували зуби, і при цьому дитина була під загальним наркозом.

"Через падіння кров’яного тиску під час лікування хлопчика доставили у реанімацію, де він помер... За даними судово-медичної експертизи, попередня причина смерті - гостра легенево-серцева недостатність", - додали у прокуратурі.

Відео дня

Важливі новини Тернополя - сьогодні це варто знати

Активіст Роман Довбенко повідомив, що у Тернополі помер хлопчик, якому було лише 1 рік та 10 місяців. За його даними, дитина померла у реанімації після того, як отримала наркоз у державній стоматології.

За відомостями правоохоронців, хлопчика в медзаклад привезла мати, жінка хотіла, щоб у дитини із зубів прибрали карієс. Зазначалося, що медики наполягли на тому, щоб дитина була під наркозом. Крім того, нібито хлопчика скерували на необхідні аналізи.

Вас також можуть зацікавити новини: