фото УНІАН

У Чернівцях під час сильної зливи підтопило десятки вулиць, а повалене дерево заблокувало рух транспорту на вулиці в центрі міста.

Читайте також"Посухи, шторми та температурні гойдалки": метеоролог розповіла, яким буде клімат в Україні у найближчі 10 років

Як передає кореспондент УНІАН, сильна гроза в місті почалася в неділю приблизно о 18:00 й тривала приблизно півгодини. За цей час у місті підтопило десятки вулиць.

Відео дня

У прес-службі патрульної поліції Чернівецькій області повідомили, що негода і підтоплення заблокували проїзд під мостом на початку вулиці Хотинської - однієї з головних вулиць міста, яка "накладається" на трасу міжнародного значення М-19.

Також ускладнений проїзд на кільці вулиці Гагаріна перед річкою Прут.

фото УНІАН

Крім того, під час грози дерево впало на припарковані поруч автомобілі й заблокувало рух транспорту на вулиці Лисенка в центрі Чернівців. На місці події працюють співробітники ДСНС.

Разом з тим, через негоду затопило вулицю Садову в центрі міста. За повідомленням користувачів соцмереж, після грози з-під люка на цій вулиці стали фонтанувати каналізаційні стоки.

фото УНІАН