Зловмисників затримали зі спецназом / фото Нацполіції, колаж - УНІАН

У Києві троє зловмисників жорстоко побили таксиста, звинувачуючи його в  зґвалтуванні знайомої.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

До правоохоронців звернувся чоловік й розповів, що невідомі утримують його товариша у квартирі. Туди приїхали патрульні, слідчі, спецназ та лікарі.

"Поліцейські з’ясували, що напередодні молодик, який працює у таксі, підвозив пасажирів на адреси, однак виявилось, що в однієї пасажирки немає грошей. У результаті між водієм та дівчиною виникла сварка, про яку згодом вона розповіла своїм товаришам, а також додала, що її нібито зґвалтували", - розповіли в поліції.

Зловмисники вирішили "допомогти розібратися" й викликали таксиста під приводом нібито забутих речей в авто. Коли той приїхав, його затягнули його до оселі та протягом кількох годин били. Згодом нападники запропонували йому "вирішити питання" за $25 тисяч.

Читайте такожНа Рівненщині на дитячому майданчику жорстоко побили неповнолітню

"За силової підтримки спецпризначенців, працівники поліції потрапили до помешкання, де виявили дівчину із трьома молодиками та в одній із кімнат – 21-річного потерпілого. Хлопця із забоями та переломами госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги", - йдеться в повідомленні.

Фігурантів затримали, це - мешканка Київської області, 2000 року народження, та мешканці столиці, 2000, 2001 й 2002 років народження, раніше не судимі. Наразі їм загрожує до п'яти років позбавлення волі. Це передбачено статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, за якою відкрито кримінальне провадження.

Вас також можуть зацікавити інші новини: