Тіло виявили у складі магазину / REUTERS

У столиці поліцейські встановлюють обставини вбивства жінки у продуктовому магазині.

Про це поліція Києва повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«35-річну жінку із множинними ножовими пораненнями виявили у складському приміщенні закладу. У рамках відкритого кримінального провадження тривають пошуки особи, причетної до скоєння даного злочину», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЧетвертий день масштабних пожеж на Луганщині: у ДСНС розповіли про ситуацію у регіоні

Зазначається, що ввечері 2 жовтня до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у складському приміщенні продуктового магазину на проспекті Відрадному він виявив жінку із ножовими пораненнями. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, кінологи та лікарі для встановлення усіх обставин.

«У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що до приміщення магазину, у якому перебувала адміністратор даного закладу, зайшов невідомий чоловік та згодом почав завдавати жінці ножові поранення. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події», - повідомили у поліції.

За даним фактом слідчим Солом’янського управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять усі необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення та затримання особи, причетної до вчинення даного злочину.

Інші новини, які можуть вас зацікавити