Потерпілий помер у лікарні від отриманих травм  / Фото rv.npu.gov.ua, колаж УНІАН

На вулиці Соборній у Рівному внаслідок ДТП загинув військовий. Його збив водій на Audi, у якого з собою було посвідчення помічника-консультанта депутата облради.

Про це повідомляє поліція області й уточнюють джерела Суспільного.

У поліції стверджують, що пішохід перетинав проїзну частину у невстановленому місці.

Відео дня

Винуватець аварії не зупинився і продовжив шлях на великій швидкості, тож до переслідування порушника довелось залучати додаткові патрулі.

Читайте такожУ Запоріжжі заряд салюта потрапив дівчині в обличчя (відео)Правоохоронці викликали на місце подію бригаду медиків, проте потерпілий помер у лікарні від отриманих травм.

Винуватця ДТП разом з пасажиром затримали на одній з вулиць міста. Як виявилось, водій Audi був у нетверезому стані.

"Транспортний засіб "Audi" із механічними пошкодженнями виявили на вулиці Дорошенка. І пасажир, і керманич поводили себе агресивно, тож до них застосували спецзасіб кайданки. Огляд водія на стан сп’яніння показав, що 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного, керував авто нетверезим —  2,10 проміле алкоголю", – йдеться у повідомленні.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Житель Бармаків затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

З власних джерел Суспільному стало відомо, що чоловік має посвідчення помічника-консультанта на громадських засадах депутата. Щоправда, йдеться про обласного обранця попереднього скликання.

Загиблим виявився 27-річний військовослужбовець у відпустці.

Вас також можуть зацікавити новини: