/ фото УНІАН

Кабінет міністрів детально вивчить причини вибуху у житловому будинку на Позняках та зробить усе можливе, аби допомогти постраждалим.

Таку заяву зробив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте такожМешканка будинку, який вибухнув на Позняках: запах газу чули ще у вівторок

Відео дня

«Тримаю ситуацію на особистому контролі. На місці події перебувають голова МВС Арсен Аваков та керівник ДСНС Микола Чечоткін. Від них оперативно отримую інформацію про хід рятувальних робіт та розслідування причин вибуху. Доручив, щоб у понеділок це питання розглянула комісія ТЕБ і НС», - зазначив він у своєму Telegram-каналі.

Прем’єр висловив співчуття родинам загиблих. За попередніми даними, це дві людини.

«Уряд детально вивчить причини вибуху та зробить усе можливе, щоб допомогти людям, що постраждали. З цього питання тримаємо зв'язок з міським головою Києва Віталієм Кличком та Офісом Президента», - підсумував Шмигаль.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 червня, о 10:00 стався вибух газу в Києві, в Дарницькому районі. Попередньо - вибухнула газоповітряна суміш в дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою вул. Соломії Крушельницької, 1/5. Внаслідок вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 та 8 поверхів. Київський міський голова Віталій Кличко повідомив про двох загиблих внаслідок вибуху.

За даними поліції, одна людина загинула, деблокували трьох, пошуки ще трьох тривають, евакуйовано 21 людину. Кличко заявив, що розглядаються дві версії вибуху – або вибух газу, або вибухівки.