Тварини все частіше стають жертвами людської жорстокості / Wikimedia Commons

Сьогодні в Одеській області жінка застрелила собаку породи хаскі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в соціальних мережах повідомила громадська зоозахисна організація "Закон природи".

Відзначається, що НП сталася в селі Красносілка.

Відео дня

"Жінка вбила сусідську хаскі за те, що та крала курей... Особа, яка вчинила вбивство, сфотографувала труп собаки і скинула його в вайбер-чат села. Після того, як в чаті піднялася буря критики і погроз, автор видалив фото і швидко прибрав тіло розстріляної тварини", - повідомили громадські діячі.

Читайте такожВ Одеській області невідомий прибивши кота цвяхами до хреста

Увага! Кадр не рекомендується до перегляду людям з нестійкою психікою та неповнолітнім! Фото застреленої собаки доступне за посиланням.

На місце події виїхала поліція і волонтери з Одеси.

За словами низки місцевих жителів, курей задушила лисиця, а не собака.

Що було раніше

  • 31 січня в селі Холодна Балка Біляївського району Одеської області місцевий житель важко травмував собаку породи хаскі. У неї проломлений череп, вибиті зуби, перелом щелепи.
  • Подія викликала великий резонанс. У село прибуло багато громадських діячів з Одеси, щоб "поговорити" з 67-річним зловмисником, який стверджує, що сусідська собака в його дворі задушила майже 20 голів птиці. Власниця хаскі це заперечує.
  • Розпочато два кримінальні провадження: за фактом жорстокого поводження з твариною - за ч. 1 ст. 299 та за фактом нападу на чоловіка – за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз.
  • Собаку доставили в одну з клінік Одеси, де ветеринари намагаються її врятувати.