Поліцейські затримали жінку з пакетом, у якому була голова дівчинки \ facebook.com/mvs.gov.ua

У справі про резонансне вбивство школярки Христини з харківського села Подвірки, в якому підозрюють її матір Тетяну, поліція розкрила деталі про численні ножові поранення як на тілі, так і на голові дитини.

Читайте такожВбивство дівчинки власною матір’ю під Харковом: слідство встановило моторошні подробиці трагедії

Про це розповів представник поліції в ефірі програми «Говорить Україна». Він додав, що на тілі дівчинки були знайдені сліди 75 ножових поранень, до того ж вони були завдані різними ножами. Зокрема, 25 колото-різаних ран були виявлені на голові загиблої дівчинки і ще 50 - на її тілі.

Відео дня

Раніше в матеріалах слідства щодо резонансного вбивства, які були опубліковані в Єдиному реєстрі судових рішень, зазначалося, що на тілі та голові дівчинки було не менш 20 ножових поранень, які, як припускають, завдала їй мати.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня близько 6 ранку на околиці Харкова побачили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем і пакетом, в якому була людська голова. Патрульні поліцейські, які затримали мешканку селища Подвірки, розповіли, що коли приїхали на місце події, жінка кидалася на них і намагалася втекти.

Через кілька годин в поліцію звернувся чоловік, який повідомив, що живе разом із сестрою та її 13-річною дочкою, і сьогодні вранці виявив обезголовлене тіло племінниці.

Жінку відправили на два місяці за грати без права на заставу. Однак адвокати підозрюваної подали апеляцію - вимагають для підзахисної цілодобового домашнього арешту.