Один з нападників знімав побиття на телефон / фото УНІАН

Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в Чернігівській окружній прокуратурі, затриманим оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за п.12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Відео дня

За інформацією місцевих ЗМІ, причиною нападу на поліцейських стало зауваження зроблене компанії молоді в супермаркеті. Підлітки дочекалися, доки чоловіки вийдуть із магазину, і напали на них. Один із учасників знімав побиття на телефон.

Читайте такожЗабив до смерті та ліг спати: на Закарпатті затримали вітчима, який вбив 10-річну падчерку (фото)Загиблий - 30-річний капітан поліції Артур Єрохін. У нього залишилися дружина та двоє маленьких дітей.

Інший поліцейський перебуває у реанімації обласної лікарні.

Відео у мережі оприлюднив житель Чернігівщини Сергій Головня.

У коментарях чернігівці висловлюють нерозуміння, чому ніхто не спинив побиття, зауважують про відсутність патрулів у спальному мікрорайоні міста. Адже інцидент стався поблизу проїжджої частини неподалік супермаркету, поряд розташовані житлові будинки.

Напад на поліцейських у Чернігові

Як повідомляв УНІАН, вночі 2 жовтня на вулиці Незалежності в Чернігові група молодиків завдала тілесних ушкоджень поліцейським. Внаслідок цього один з них загинув, іншого доставлено до лікарні.

Обидва поліцейські перебували у відпустці та були в цивільному одязі.

За цим фактом поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження та призначила службове розслідування.