У Волновасі розстріляли сім'ю / фото ua.depositphotos.com

Російські загарбники заявили про затримання підозрюваних у вбивстві сім'ї з дев'яти осіб в окупованій Волновасі Донецької області.

В Telegram-каналі Слідчого комітету Російської Федерації повідомляється, що в приватному будинку виявили тіла дев'яти місцевих жителів, у тому числі двох дітей, у них були вогнепальні поранення. Відкрито кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Росіяни кажуть, що затримали двох військовослужбовців-контрактників з Далекого Сходу. "Підозрювані затримані і доставлені в слідчий відділ. За попередніми даними, мотивом злочину послужив конфлікт на побутовому ґрунті", - заявили окупанти.

Відео дня

Вбивство родини у Волновасі: що відомо

Нагадаємо, 29 жовтня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що в окупованому місті російський солдат розстріляв людей, які відмовилися віддати свій будинок "кадирівцям". 

Український омбудсмен Дмитро Лубинець повідомив, що вбиті всі члени сім'ї Капканець, того дня вони святкували день народження.

Російські пабліки писали, що у розшук оголосили двох чоловіків, які пересувалися на спортивному мотоциклі. Вони використовували зброю з глушниками і тепловізори.

Вас також можуть зацікавити новини: