Поліція відкрила кримінальне провадження / фото поліція Львівщини

У Львівській області в результаті вибуху невстановленого пристрою на дорозі в селі Бартатів Городоцького району пошкоджено автомобіль.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, інформація про вибух надійшла на оперативну лінію «102» 1 липня близько 20:30.

Читайте такожНа пляжі в Кирилівці затримали чоловіка з гранатою - ЗМІ (відео)

Відео дня

«На місці події поліцейські встановили, що в результаті вибуху невідомого пристрою пошкоджено автомобіль, який належить 40-річному місцевому жителю. Постраждалих у результаті події немає», - йдеться в повідомленні.

За фактом слідчі Городоцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські вживають усіх заходів для встановлення особи (осіб) зловмисника, причетного до вчинення кримінального правопорушення.

Як повідомляв УНІАН, у Жовтих Водах на Дніпропетровщині 25-річний чоловік загинув через недбале поводження з вибуховим пристроєм, попередньо гранатою Ф-1.