Водієві можуть загрожувати до 8 років тюрми / фото - hk.npu.gov.ua

У Харкові діти потрапили під колеса багатотонної вантажівки. Підлітки, за словами свідка, бігли на переході "один за одним". Від удару в одного з хлопчиків навіть злетіло взуття.

Як повідомили у сюжеті ТСН та у прес-службі Нацполіції Харківської області, один з хлопчиків помер за декілька годин після аварії.

Серйозна ДТП сталася 4 жовтня. Приблизно о 16:45, біля будинку №3-А на Великій Кільцевій, вулиці вантажівка DAF XS з напівпричепом скоїла наїзд на двох хлопчиків. 12-річний підліток та ще одна дитина, якій на вигляд приблизно 13 років, потрапили під колеса багатотонної машини на нерегульованому пішохідному переході. Від удару, як можна помітити на фото з прес-служби, в одного хлопчика навіть злетіло взуття.

"Співробітники слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що вантажівка рухалась зі сторони вулиці Сергія Грицевця в напрямку проспекту Московського. Діти перетинали проїжджу частину по ходу руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переходу. Зі слів свідка, хлопці бігли один за одним. Водій загальмував, але допустив наїзд на підлітків", - повідомили у прес-службі поліції.

Діти у тяжкому стані / фото - hk.npu.gov.ua

Читайте такожПерелом хребта і машина "в мотлох": у Карпатах з гори скотився джип з людьми (фото)33-річному водієві, який знаходився за кермом вантажівки, може загрожувати затримання та арешт до 8 років. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП. 

Діти, яких збила вантажівка, отримали численні переломи та черепно-мозкові травми. Один з хлопчиків помер, другий перебуває у важкому стані. У сюжеті ТСН повідомляється, що перехід, де сталася аварія, вважається небезпечним. Саме тому мешканці міста вже давно просять владу встановити там світлофор. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на Одещині чоловік вбив сусіда після ДТП з підводою. Він бив його ціпком по голові та всадив ніж у груди.

Також Вас можуть зацікавити новини: