Олексій Кучапін знайдений мертвим / фото ТСН

Тіло жителя Деснянського району, якого розшукували з 16 липня, виявили у квартирі в Дніпровському районі столиці. Зараз слідчі встановлюють обставини його смерті.

У Деснянському управлінні поліції Києва ТСН.uа підтвердили, що знайдено тіло керівника "Дому милосердя", волонтера Олексія Кучапіна.

"Так, це він - Олексій Кучапін. Його тіло знайдено в орендованій квартирі в Києві. При ньому були документи. 90% - це природна смерть, але ще сьогодні буде розтин тіла, тоді ми вже зможемо офіційно назвати причину смерті. Зараз чекаємо родичів і близьких для впізнання тіла", - розповіла прес-офіцер Деснянського управління поліції Києва Наталія Федоровська.

Відео дня

Читайте такожВ Одеській області в трубі шкільної котельні виявлено мертвим 17-річного хлопця

У поліції повідомили, що під час попереднього огляду тіла криміналісти не знайшли зовнішніх ознак насильницької смерті. Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

До речі, 9 серпня Олексію мало б виповнитися 40 років.

Священик-волонтер Захарія Керстюк - друг й однодумець Олексія напередодні розповів про численні погрози на їхню з Олексієм адресу за допомогу бездомним.

Нагадаємо, 16 липня у Києві зник керівник ГО "Дім милосердя Київ" Олексій Кучапін. Чоловік сказав рідним, що їде в Дніпро, й зник.

За словами знайомих, останнім часом волонтер займався розслідуванням справ, пов'язаних з експортом дітей, та намагався допомогти вирватися з рабства дівчаткам-сиротам. Також він допомагав безпритульним та намагався повертати відібрані у бабусь й інвалідів квартири.

До речі, 6 липня в Олексія Кучапіна з дружиною Оленою народилася донька Емма.