У Києві чоловік застрелив жінку заради розваги / фото Національної поліції

На столичній Оболоні правоохоронці затримали 43-річного киянина, який застрелив свою співмешканку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Зазначається, що вночі 7 лютого на спецлінію 102 надійшло повідомлення від киянина про те, що на вулиці Прирічній він випадково поранив свою цивільну дружину. За адресою негайно виїхали медики та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

"На місці події правоохоронці встановили, що чоловік та жінка спільно розпивали алкогольні напої й вирішили розважитись за допомогою зброї. Чоловік приставив до голови потерпілої травматичний пістолет і вистрелив їй у потилицю", - йдеться в повідомленні.

Під час надання невідкладної медичної допомоги 37-річна потерпіла померла.

Співробітники поліції вилучили зброю та затримали киянина в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство.

Читайте такожРуками забив 3-річного хлопчика, який не міг рухатися: суд арештував вітчима-нелюдаЗа погодженням з окружною прокуратурою фігуранту готується повідомлення про підозру у скоєння злочину та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Раніше УНІАН писав, як у Німеччині жінка вбила 5 своїх дітей через фото колишнього.

А чоловік застрелив дружину і трьох маленьких дітей через сертифікат про вакцинацію.

Вас також можуть зацікавити новини: