Для розшуку використовується квадрокоптер / фото поліція

6-річний Олексій Стефанців із Коломиї вперше у житті з родичами піднявся в гори. Однак під час сходження на Говерлу дитина зникла. Сталося це вчора, 14 серпня, близько 15:30.

Досі місце перебування хлопчика невідоме, повідомляють місцеві рятувальники кореспонденту УНІАН. Пошуки тривають.

Повідомлення до поліції про зникнення дитини нaдійшло близько 22:50 від родичів дитини. До пошуків хлопчика максимально задіяні всі служби поліції̈ Івано-Франківщини, працівники ДСНС, військовослужбовці, кінологи зі двома службовими собаками. Для розшуку використовується квадрокоптер.

Відео дня

Допомагають правоохоронцям також волонтери ГО "Гірський рятувальний центр", представники "Червоного Хреста" та Карпатського національного природного парку.

Як розповіли в управлінні ДСНС Івано-Франківської області, хлопчик пішов у гори разом із бабусею, дядьком, тіткою та їхніми дітьми. Загалом у групі було шестеро осіб.

"Бабуся з онуком відставали від решти родичів, а дитина увесь час то бігала до дядька з тіткою, тобто вперед, то поверталася до бабусі. Тож бабуся подумала, що він у цей час там, попереду, йде з родичами. А коли зрозуміли, що дитини немає, кинулися на пошуки. Вони в гори піднімалися вперше, нікого не попереджали", - розповіла кореспонденту УНІАН керівник прес-служби ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Христина Перцович.

Читайте такожУ пошуках загубленого на Говерлі хлопчика задіяли квадрокоптер і собак (фото)

Прикмети дитини: зріст 110 см, середньої статури, волосся коротке каштанове, очі карі. Був одягнений в зелену футболку, штани камуфляжного забарвлення, голубу кепку з червоним козирком.

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження малолітнього Олексія Стефанціва, правоохоронці просять негайно телефонувати на лінію "102" або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0979765101.

Йшов з бабусею і загубився: стали відомі перші подробиці зникнення 6-річного хлопчика на Говерлі

Вас також можуть зацікавити новини: