Тіло студента виявили у кімнаті гуртожитку / фото Вікіпедія

У Львові в одному із гуртожитків Національного лісотехнічного університету сьогодні вдень виявили мертвим 17-річного студента. Про це УНІАН повідомила речниця Головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська. 

"Приблизно о 14:00 в кімнаті гуртожитку вищого навчального закладу Львова знайшли тіло 17-річного хлопця без ознак життя", - розповіла вона.

За словами речниці, на місці події працює слідчо-оперативна група, призначено ряд експертиз. Особу мертвого студента встановили.

Відео дня

Деталей інциденту у поліції не повідомляють, посилаючись на інтереси слідства. Проте з власних джерел УНІАН стало відомо, що хлопець залишив передсмертну записку, у якій написав про свою непотрібність та код до  мобільного телефона.

Від чого помер юнак, має встановити слідство. Попередньо, він отруївся наразі невстановленою речовиною.

Загибель курсантів, які розбирали снаряд на Харківщині – деталі трагедії

31 травня 2023 року у Міжрегіональному центрі гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України у Харківській області внаслідок вибуху снаряда загинули двоє курсантів Національного університету цивільного захисту – Роман Сліпець та Євген Кочетов. Ще один студент дістав поранення. 

За даними правоохоронців, снаряд до навчального корпусу приніс начальник кафедри університету. Він дав студентам вказівку розібрати бойовий припас, незважаючи на їхні слова про те, що вони – третьокурсники та ще не мають такого досвіду. Однак викладач наполягав на своєму, заявивши, що не відпустить курсантів у звільнення.

У їх загибелі обвинувачуються вже колишній начальник кафедри університету цивільного захисту та працівник ДСНС, який привіз снаряд до навчального центру. 

Вас також можуть зацікавити новини: