У Києві перевіряють інформацію про масові замінування / фото rasprodaga.com.ua

У Києві у зв’язку з анонімними повідомленнями про замінування вибухотехніки перевіряють будівлі міського апеляційного суду та торговельного центру «Ocean Plaza».

Про це УНІАН повідомили у Відділі комунікації поліції Києва та у Солом’янському управлінні поліції.

Читайте такожУ Києві - два "замінування": біля метро "Мінська" знайшли підозрілу валізу, а з ТРЦ Ocean Plaza евакуюють людей (фото, відео)

«По «Ocean Plaza» надійшло повідомлення. Зараз виїхали на місце всі служби, перевіряють», - зазначили у відділі комунікації столичної поліції.

Своєю чергою у Солом’янському управлінні поінформували про отримане анонімне повідомлення щодо замінування Київського апеляційного суду.

«Об 11.20 надійшло повідомлення і приблизно об 11.40 почалася перевірка. На місці працюють представники поліції Солом’янського управління поліції. Відпрацьовують прилеглу територію. Щодо кількості евакуйованих поки даних немає», - зазначила співробітник управління.

Як повідомляв УНІАН, за даними поліції, зранку у столиці також проводиться перевірка території біля станції метро «Мінська».

Правоохоронці повідомили, що вибухотехніки вже виявили підозрілу коробку, її знешкоджено на місці, рештки вилучено на експертизу.

Мер Києва поінформував, що в ході перевірки території поблизу ст. метро «Мінська» вилучено та знешкоджено два саморобних вибухових пристрої.