Марк Цукерберг отримав жорстку відповідь від Роджера Вотерса / фото REUTERS

Один із засновників групи Pink Floyd Роджер Вотерс у різкій формі відмовив засновнику Facebook Марку Цукербергу у проханні використовувати пісню його групи для просування Instagram.

Уотерс розповів про це на форумі на підтримку засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа. Відео з виступом засновника Pink Floyd опублікували в Twitter La Jornada.

"Моя відповідь: іди до біса! Ні за що", - сказав Вотерс.

За його словами, Цукерберг хотів придбати права на пісню Another Brick in the Wall II та запропонував музиканту гігантську суму". У листі бізнесмена говорилося, що ідея композиції Pink Floyd дуже актуальна та необхідна сьогодні".

Читайте такожМеган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот мережі Facebook - ЗМІМузикант підкреслив, що не братиме участі в нісенітниці", яку йому запропонував Цукерберг, а також назвав засновника Facebook "одним з наймогутніших ідіотів у світі".

На його думку, Цукербергу була потрібна його пісня, щоб зробити свої соціальні мережі ще більше та впливовіше і "продовжувати піддавати цензурі всіх нас і не допустити, щоб ця історія про Джуліана Ассанжа стала надбанням широкої громадськості".