Якубович кілька разів потрапляв у серйозні скандали через свої висловлювання / скріншот

Російський телеведучий і зірка шоу "Поле чудес" Леонід Якубович довів своїх глядачів до сказу. Росіяни обурюються через те, що артист грубіянить і ображає людей прямо на камеру.

Якубович кілька разів потрапляв у серйозні скандали через свої висловлювання, проте це його не зупинило. На початку року ведучий образив жителів Камчатки, порівнявши чукчів з ідіотами. Вибачатися за це він не став і лише продовжив грубіянити гостям шоу "Поле чудес".

У підсумку, росіяни збунтувалися. Тепер вони вимагають звільнення Якубовича. Як пишуть росЗМІ, відгуки на передачу "Поле чудес" переповнені негативними коментарями на адресу ведучого.

Відео дня

"Якубович перегинає, його несе, а учасники стоять і терплять образи. Огидно! Все стало фальшиво! Досить вже писати сценарій! Хам і нахаба, а не ведучий. Раніше він собі такого не дозволяв. Якубовичу час на пенсію!" - обурюються росіяни.

Втім, пропагандистському "Першому каналу" відверто плювати на критику і думку своїх глядачів. Керівництво ігнорує всі вимоги росіян і продовжує випускати в ефір випуски "Поля чудес" з Якубовичем. І все це не просто так, адже ведучий активно займається пропагандою і підтримує повномасштабну війну РФ проти України.

Що Якубович говорив про війну

Ведучий відкрито хвалить Путіна і його криваву агресію. За словами Якубовича, він сам би відправився на фронт. Він зізнавався, що йому "сильно хочеться" на війну. Однак його нібито "не пускає" вік. Якубович називає Путіна "феноменальним" і нерідко намагається його підносити в ефірах шоу "Поле чудес".

Восени 2022 року Якубович потрапив під санкції. Разом з ним до "чорного списку" потрапили й інші путіністи, такі як Кіркоров і Галустян.

Вас також можуть зацікавити новини: