Астролог дав прогноз на 15 жовтня / фото 10deals.in

За словами астролога Павла Глоби, вівторок, 15 жовтня, – сприятливий час для активної діяльності.

У вівторок ви відчуєте більше сил та енергії для виконання навіть складних завдань. Про це йдеться в астропрогнозі на SlovoFraza.

Овен

Вашою життєвою дорогою зараз керує сама Доля, тому просто не заважайте їй. Покладайтеся на інтуїцію й відпустіть кермо, ваші ноги самі приведуть вас саме туди, куди вам потрібно. Внутрішній голос зараз буде мудрішим від вашого розуму, слухайте його.

Відео дня

Тілець

День буде непростим, але вам вдасться впоратися з поставленими завданнями. Ви зможете реалізувати задумане, бо вам допоможуть не тільки старі друзі, але й нові знайомі. Не соромтеся просити поради або звертатися за допомогою при необхідності.

Близнюки

Вчіться вдячно приймати допомогу й не відкидайте тих, хто її пропонує. Ймовірні нові знайомства й цікаві робочі перспективи. Слідуйте за своїм серцем, але й розум не відключайте.

Рак

Перша половина дня буде неприємною у всіх аспектах. Ви ніяк не можете вплинути на ситуацію, тому цю бурю потрібно просто перечекати. Вже до обіду все почне налагоджуватися само собою.

Лев

Вам може захотітися позбутися накопиченого негативу. Постарайтеся виплеснути енергію у позитивне русло, не травмуючи оточуючих. Не варто розривати старі контакти, також важливо уникати конфліктів.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на знаки Зодіаку

Діва

Можливі неприємні або навіть незручні ситуації. Ваша щирість зараз може дратувати оточуючих, а когось вона навіть ранить. Розберіться спочатку у собі й тільки потім розповідайте іншим про свої переживання.

Терези

Поворотний день, наповнений яскравими переживаннями й несподіванками. Вам варто переоцінити свої перспективи та переглянути погляди на життя. За поворотом може бути ваша мрія.

Скорпіон

Гарний час для виконання завдань, які ви давно планували, але ніяк не могли завершити. Також зараз потрібно сміливо братися за нові справи, інтуїція зараз вас не підведе. Довіряйте внутрішнього голосу.

Стрілець

Не варто даремно ризикувати, хоч везіння буде й на вашому боці. Отримуйте з усього досвід і користь, і налаштовуйте себе на позитивну хвилю. Стрільці зараз можуть бути уразливі, враховуйте це у спілкуванні з людьми.

Козеріг

Зараз у вас є шанс щось серйозно змінити в робочій сфері. Також можна спробувати налагодити справи на особистому фронті, але будьте готові до серйозної роботи над помилками. У Козерогів-щасливчиків буде шанс отримати роботу мрії.

Водолій

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії із собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запалі й необдумано.

Риби

У першій половині дня не передбачається різких стрибків, можете запланувати на цей час вирішення повсякденних справ. Також у цей час не бажано обговорювати плани на майбутнє, краще відкласти подібне планування на завтра.