Астролог дав прогноз на серпень / slovofraza.com

Серпень наповнений унікальними можливостями для зодіакальних представників.

Тому гороскоп від Василиси Володіної розповість, яким знакам Зодіаку кінець літа надасть нові можливості і перспективи, пише slovofraza.

Читайте такожГороскоп на 5 серпня: що обіцяють зірки сьогодні кожному знаку ЗодіакуТелець

Астропрогноз закликає Тільця відкинути легковажність і лінь, тому що літо завершиться для вас перспективною нотою. Доля приготувала безліч цікавих можливостей і шансів, якими зодіакальному представнику обов'язково варто скористатися. Насамперед, везе в романтичному плані. Телець відвернеться від роботи і зможе налагодити відносини з другою половинкою або проявити ініціативу, зустрівши нову симпатію. Все вдало складеться і в професійній сфері, де отримаєте цікаве і прибуткову пропозицію, яке моментально поліпшить ваше матеріальне становище і дозволить розширити свої фінансові можливості.

Відео дня

Терези

Серпень обіцяє стати сприятливим і чудовим місяцем для знака зодіаку Терези, тому що готує унікальні перспективи і можливості. Перш за все, вийде знайти внутрішній спокій і гармонію, що дуже важливо для вас. Тільки в такому стані виходить тверезо мислити і діяти з максимальною віддачею. Гороскоп зробить вас більш енергійним та ініціативним. Спрямуйте всі сили на кар'єрне зростання. Весна видалася складною, і Терези мають потребу в тому, щоб поліпшити свою фінансову ситуацію. Як бути? Астрологічний прогноз закликає проявити ініціативу і очолити складний проект, спробувати себе в ролі лідера і повести за собою команду. Ви досить врівноважені, мудрі і раціональні, щоб блискуче впоратися з цим завданням.

Читайте такожКалендар стрижок на серпень 2020: коли краще зробити нову зачіску, щоб надати краси і блиску своєму волоссюСтрілець

Цікава ситуація складається у Стрільця. По суті, гороскоп гарантує вам унікальні шанси і перспективні можливості, але вони будуть з прив'язкою до минулого. Тобто, це всі ті можливості, які були запропоновані долею раніше, але ви їх втратили. Не повторюйте тієї ж помилки, адже Всесвіт може прикрити лавочку щедрості для вас, якщо постійно відвертаєтесь від подарунків. У знака зодіаку Стрілець вийде виправити допущені раніше помилки та позбавитися від вантажу минулого. Погоджуйтеся на відновлення проекту і беріть участь в тих завданнях, які викликають найбільший страх. Це дозволить вам вирости над собою і позбутися від комплексів і сумнівів.

Риби

Гороскоп каже, що в останній місяць літа знак зодіаку Риби набереться мудрості і почне поводитися більш раціонально. Емоції відступають на задній план, що дозволить вам зосереджено і уважно приймати правильні рішення, не піддаючись на тиск з боку зовнішнього світу. Вкрай важливим є і той факт, що Риби скористаються запропонованими можливостями. Ви будете активно просуватися вперед, максимально викладатися на роботі і не жаліти себе. Така самовіддача обов'язково отримає заохочення з боку Всесвіту, яка вже підготувала для вас додаткові подарунки.