Гороскоп на понеділок для всіх знаків Зодіаку / фото: lokalkompass.de

Сьогодні, 11 листопада, гороскоп схиляє внести ясність у будь-які невирішені питання – від роботи до особистого життя. Якщо ви зумієте утримати свої почуття в руках, ви маєте всі шанси докопатися до суті будь-якої проблеми і прийняти єдино правильне рішення. Однак будьте обережні, цей день сповнений бурхливих пристрастей! Сьогодні темперамент обіцяє бути на висоті. Скористайтеся цим, давши волю позитивним почуттям, а ось із негативними слід бути обережнішими.

Не влаштовуйте розборок з коханою людиною, інакше можете дійти мало не до розриву. І будьте акуратніші зі словами: Сьогодні парочка ненавмисних слів може спричинити важкий скандал, пише 1001goroskop.

Овен

Овну слід бути обережним: він може стати об'єктом критики або навіть зазіхання на свої права. Не виключені також розбори, тяганини або інші спірні питання, в які Овен ризикує бути втягнутим. У першу чергу непорозуміння можуть бути пов'язані з грошима і майном Овна, проте можливі й робочі конфлікти, і інші протистояння з оточуючими. Щоб день не пройшов на точці кипіння, Овну слід бути дипломатом, старанно обходячи гострі кути. А будь-які позови і розгляду відкласти до кращих часів.

Відео дня

Телець

Сьогодні Телець буде суворий, але справедливий, – принаймні, так йому здаватиметься. Він буде рішуче братися за справи, і відсутність ентузіазму у інших здатен прирівняти до саботажу. Що ж стосується оточуючих, то їм буде нелегко змиритися з командирським настроєм Тельця. Якщо він дійсно хоче домогтися результату, йому варто вибрати більш гнучкий підхід. Найкраще для управління оточуючими сьогодні підійде вдосконалений метод батога і пряника: «Дорікай наодинці, а хвали публічно».

Читайте такожРизик втрати грошей та обмани: астролог попередив про небезпечний період

Близнюки

У Близнюків є шанс відчути гармонію з собою і зі світом! День наділяє їх рівновагою думок і почуттів, завдяки чому Близнюки будуть відмінно ладнати з оточуючими. У розмові вони налаштовані більше слухати, ніж говорити, тонко відчуваючи співрозмовника. Саме тому Близнюкам варто поговорити з кимось по душах, щоб прояснити спірні питання, попросити вибачення або зізнатися в коханні. Щирість Близнюків сьогодні здатна творити чудеса, вона – їхній чарівний ключ до людських сердець і душ.

Рак

Гороскоп дає Раку шанс різко змінити свою думку про щось або когось. Можливо, виною тому буде нова інформація, а може бути – логічні роздуми самого Рака. Або ж якісь події, що розвивалися раніше в одному напрямі, раптом кардинально змінять свій вектор. Сьогодні Раку варто приготуватися до того, що переконання часом здатні змінюватися, і навіть самі непорушні речі раптом можуть обернутися зовсім несподіваним боком.

Лев

Сьогодні Лев буде педантичним й уважним, як ніколи! Від його пильного погляду ніщо не сховається. Гороскоп обіцяє Льву відмінні можливості в роботі, що вимагає повної зосередженості, – наприклад, у бухгалтерській справі, в навчанні або у науці. А ось з оточуючими йому сьогодні нелегко знайти спільну мову – Лев буде настільки занурений в свої думки, що виринути на поверхню для світської розмови йому буде нелегко.

Діва

Сьогодні зірки гороскопу радять Діві позбутися чогось старого й обридлого, щоб, згідно з вченням фен-шуй, звільнити у своєму житті місце для нового. Для цього Діві варто зайнятися прибиранням і безжальним викиданням на смітник непотрібних речей. Звільнивши свої шафи від покладів сміття, Діва відчує полегшення. Втім, таким же чином Діва сьогодні може звільнитися і від чого-небудь ще – приміром, від вантажу провини, згаслих почуттів або нездійсненних планів.

Терези

Сьогодні у стосунках з людьми багато що може дратувати Терези, виливаючись у суперечки і боротьбу амбіцій. Не виключено, що в якомусь питанні Терези захочуть докопатися до істини – в цьому випадку своїми нескінченними розбірками вони здатні кого завгодно вивести з себе! Їм сьогодні слід зосередитися на справах, в яких Терези все вирішують самі, таких як наука, навчання або власний бізнес. У них вони випромінюватимуть упевненість в собі і здатні досягти непоганих результатів.

Скорпіон

Скорпіону не варто приймати відповідальні рішення і робити серйозні кроки – є ймовірність помилитися. Крім того, сьогодні в справах Скорпіон не володіє достатньою рішучістю – він може коливатися з будь-якого приводу, не знаючи, що робити. Так що цього дня Скорпіону треба не діяти, а лише планувати майбутні дії. І збирати потрібні відомості – з часом це стане йому в нагоді.

Читайте такожАстролог назвав щасливчиків 2020 року серед знаків Зодіаку

Стрілець

Сьогодні в Стрільці може прокинутися бажання когось покритикувати, але піддаватися цьому не варто! День наділяє його підвищеною уважністю до дрібниць – йому будуть помітні навіть найменші помилки оточуючих. Втім, і стосовно себе Стрілець може проявляти самокритичність. Щоб не провести цей день у позбавленні від неіснуючих недоліків, йому треба перестати дивитися на кожну порошинку в мікроскоп. Змиріться з недосконалостями і просто насолоджуйтеся життям!

Козеріг

Козеріг здатен несподівано дізнатися щось нове й цікаве для себе, причому ця інформація може виявитися як зі знаком «плюс», так і зі знаком «мінус». День схиляє його до того, щоб бути в центрі спілкування та вміти не тільки говорити самому, але й уважно слухати. Цього дня йому слід діяти за формулою: «Частіше користуйся вухами, ніж язиком». Дотримуючись цієї поради, Козеріг сьогодні може стати володарем чиїхось секретів, планів, ідей або просто отримати хорошу їжу для роздумів.

Водолій

Сьогодні Водолій буде схильний говорити те, що думає, прямо в обличчя! День наділяє його здатністю помічати навіть найдрібніші недоліки. З одного боку, прямолінійність здатна допомогти Водолію вирішити якісь проблеми, але може й спровокувати нові. Щоб уникнути конфліктів, Водолію варто звести спілкування до мінімуму, переключившись на розгрібання робочих завалів, приготування їжі, прибирання, шопінг та інші повсякденні справи.

Риби

Рибам не слід розслаблятися: від їхньої уважності, передбачливості й недовірливості може залежати багато чого. У кожній справі їм слід діяти так, ніби це підписання важливого договору, в якому треба перевірити кожну букву і знайти можливий підступ. Якщо ніякого підступу немає – відмінно. Набагато гірше, якщо Риби не помітять небезпечної пастки. Тож, Рибам сьогодні необхідно бути насторожі, інакше їхньою безпечністю хтось може скористатися в своїх інтересах.