Український дипломат Олександр Сосонюк був схоплений силами ФСБ РФ за звинуваченням у купівлі на Петербурзькому радіоринку телефонного довідника, однак це жахливе діяння - лише перша ланка в нескінченному ланцюзі витончених шпигунських злочинів, скоєних Кривавим Консулом не тільки на території Росії, але і по всьому світу. Ось лише ті, які вдалося задокументувати російським спецслужбам на сьогоднішній день.

У знаменитій чорній коробочці з відео ФСБ знаходився головний секретний інгредієнт чудодійної вакцини

1. Сосонюк намагався викрасти і вивезти в Україну секретну формулу російської вакцини "Супутник V", офіційно визнаної найкращим щепленням у світі за версією журналу "За кермом". Особливий цинізм цього злочину проти людяності полягає в тому, що за кілька днів до того, що сталося, другу дозу легендарного російського зілля отримав сам президент Росії Володимир Путін, і його так накрило антитілами, що він відразу ж кинувся в спортзал, порвав гирю, зав'язав вухами кеди, проковтнув м'яч, забутий кимось на дні басейну, застрибнув у баскетбольне кільце і був такий. У той же день аргентинських вчених, чий президент, як відомо, успішно захворів коронавірусом після вакцинації "Супутником", здивувало зовсім не це, а те, що "Супутник" дає стовідсотковий імунітет від ковіду вже після однієї дози, а якщо його взагалі не колоти, а тільки показувати здалеку - то в два рази більше! Ось на які казково дивовижні ліки покусився дипломатичний укрокаратель Сосонюк. Встановлено, що в знаменитій чорній коробочці з відео ФСБ, переданій Кривавому Консулу в Петербурзькому ресторані продавщицею з радіоринку майором Катею Івановою, знаходився головний секретний інгредієнт чудодійної вакцини - гнилушка рідкісного пісюнкового сморчка, що росте в найбільш намолених болотах Росії. Не дивно, що в процесі затримання Кривавий Консул, захищаючи дорогоцінний трофей, який, звичайно ж, насправді був майстерно виконаною підробкою, зарізав трьох співробітників органів держбезпеки, а майору Каті Івановій вийняв чашкою око, - адже він тренувався на донецьких дітях.

Марія Захарова мовчки видула з горла дві пляшки горілки, роздяглася догола і в страшній тиші почала танцювати "Калинку-малинку"

2. Консул Сосонюк заважав Росії звільняти Європу від коричневої чуми.

3. Як відомо, після чергових сміховинних санкцій безрозсудного маразматика Байдена спікер російського зовнішньополітичного відомства Марія Захарова викликала посла США на "важку розмову" у свій МЗС. Посол прийшов на негнучких ногах, тремтячи від страху, але розмова виявилася страшнішою найстрашніших припущень. Не встиг він сісти в запропоноване йому крісло, як у нього на очах Марія Захарова мовчки видула з горла дві пляшки горілки, роздяглася догола і в страшній тиші почала танцювати «Калинку-малинку» з таким обличчям, що посол Салліван вже через хвилину кричав від жаху, як маленька дитина, покривався сивиною і на все горло вибачався за непродумані дії заокеанської влади. На другій хвилині він вже був згоден підписати Акт про капітуляцію США, але тут Марія несподівано втратила зір, спіткнулася, впала в льох з дітьми Лукашенка і заснула, а Салліван, користуючись нагодою, втік. Як з'ясували компетентні органи, це стало можливим тому, що консул Сосонюк вилив Марії у горілку три фанфурика популярної в Росії бояри на технічному спирту...

Путін вельми іронічно ставиться до малодушних прохань Байдена про особисту зустріч у третій країні

4. Дітей Лукашенко засунув у льох з українськими націоналістами теж він. Але це і так було очевидно.

5. Міжнародні провокації Кривавого Консула Сосонюка тривали. Як відомо, президент Росії Володимир Путін вельми іронічно ставиться до малодушних прохань Байдена про особисту зустріч в третій країні: відомо, що Байден спробує встати перед російським президентом на коліна і благати про прощення, але Володимир Володимирович небезпідставно вважає, що Байден для цього занадто старий, може впасти і зганьбитися, А навіщо воно Путіну треба. Більш того, зустріч з Байденом настільки не потрібна Путіну, що вже на наступний день після пропозиції, що прозвучала, в Кремлі підібрали для початку шість місць для саміту - від Гельсінкі до Сінгапуру, розпочато підготовку, організовано централізоване завезення ведмедів, і що ж? Всі ведмеді потравлені! На дні самовара, з якого вони пили чай з цукерками, виявлена печатка українського консульства в Санкт-Петербурзі, матеріально відповідальний - Сосонюк Олександр. Ведмедів-то нащо вбив, сволота?

6. У Кривавого Консула виявлена візитка Кривавого Пастора.

7. Росія звільнила Європу від коричневої чуми навіть незважаючи на протидію консула Сосонюка.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора