Олександр Маршал / ТВ Центр

Скандальний російський артист Олександр Маршал звинуватив відомого журналіста і блогера, автора YouTube-програми "вДудь" Юрія Дудя в тому, що той вирізав з їх бесіди половину розмови про Україну.

Таку заяву він зробив в інтерв'ю "Царьград.ТБ".

Читайте такожУ Москві побили маму та брата популярного блогера Юрія Дудя

Відео дня

"Він половину там вирізав всього того, що я говорив - про Україну і так далі. Але коли він мене запитав "ви пропутінський?", я відповів – "по-перше, я проросійський, що означає пропутінський, не розумію", – пояснив Маршал.

При цьому російський музикант порадив незадоволеним життям в Росії громадянам виїжджати з країни і висловився про політичні події в Україні в образливому тоні.

"А якщо вас тут нічого не влаштовує – їдьте. Навіщо ви тут? Що ви тут мутите? Ви що, хочете Майдан? Їдьте в Україну, он, чудова країна. Дивіться, яка демократія! Це ж просто приголомшливо! Дивіться, які там хлопці при владі, прагнуть до влади. Їдьте. Навіщо ви мутите тут воду і навіщо ви хочете зробити так, щоб було ще гірше? І ці помилки, що зараз прийде інший – приїде барин, барин всіх розсудить. Ні хр*на не буде! Не буде краще, поки ви самі собі не зробите майбутнє. А лежати, повторюю, на дивані і стрясати повітря та інтернет своїми нікчемними думками, я вважаю, що це просто навіть соромно так себе вести", – розлютився виконавець.

Як повідомляв УНІАН, у Москві школярі влаштували різанину на суботнику.