Вчитель музики образила ученицю в Южно-Сахалінську / фото pixabay.com

У російському Южно-Сахалінську вчителька музики в школі №4 образила ученицю через невивчену пісню.

Читайте також«Точно? Не брешеш?»: шкільна вчителька Путіна «потролила» президента Росії (відео)

Про це повідомляється на сайті порталу Sakh.com, де також опубліковано аудіозапис частини уроку. На записі чутно, як вчителька Елеонора Машеніна ображає школярку, яка заявила, що музика їй не потрібна. У відповідь на це педагог починає ображати дівчинку, називаючи її дурепою і дебільною.

Відео дня

«Дуже шкода, що твоїх предків врятували наші люди, які воювали. Дуже шкода, що ти народилася, а інші не були врятовані і спалено в печах», - сказала вчителька своєї учениці.

За словами директора школи Ірини Куканової, раніше подібних випадків у навчальному закладі не було. Щодо вчительки призначена службова перевірка.

Мати дитини звернулася в прокуратуру міста і надала запис уроку. Вона зазначила, що це вже не перший випадок подібного поводження з дітьми в цій школі. За її словами, раніше у дітей не було можливості записати на диктофон, як проходять уроки, тому що телефони у них забирали. «Я вживала заспокійливе. Як так можна розмовляти і вести себе з учнями?» - задається питанням мати дівчинки. У місцевій прокуратурі повідомили, що за фактом інциденту призначена перевірка.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Харкові в школі №109 викладач ображала учениць через запізнення.