Фото: сторінка групи «Регіон-74 | Челябінськ» у «ВКонтакте»

У Єманжелінську Челябінської області приймальне відділення міської лікарні №1 не прийняло інваліда на госпіталізацію, залишивши його лежати на підгузниках для дорослих.

Про це повідомляється у пабліку в соціальній мережі «ВКонтакте».

За даними авторів посту, ввечері 21 травня інваліда привезли на госпіталізацію, але не надали ліжка.

Відео дня

Читайте такожУ Санкт-Петербурзі знайшли дівчинку, яка жила серед сотні щурів

Водночас, як повідомили інформагентству «Уральський меридіан» в регіональному МОЗ, інвалід був без документів, сильно п'яний і буянив.

Співрозмовник агентства повідомив, що чоловік повинен був приїхати в клініку на планову консультацію, але запізнився і був у стані сильного алкогольного сп'яніння. У приймальному відділенні він почав буянити, розбив вікно і банкомат, ображав медиків. Прибулі поліцейські склали протокол, але не стали затримувати його через інвалідність.

«Прийняти людину без документів в подібному стані у відділення адміністрація лікарні також не могла. Це поставило б під загрозу здоров'я і моральний стан інших пацієнтів», - вказали у відомстві.

Після від'їзду поліції бешкетник заспокоївся і заснув на підлозі. Пізніше він протверезів, зміг назвати своє ім'я, отримав медичні рекомендації і був відправлений у відділення за місцем проживання в місто Бакал.

Як повідомляв УНІАН, в Іркутську (Росія) літній чоловік наклав на себе руки в туалеті міської поліклініки, не дочекавшись своєї черги для здачі аналізів.