Знайдені останки Єщенко / фото Соцмережі

Останки убитої та розчленованої аспірантки Санкт-Петербурзького університету (РФ) Анастасії Єщенко знайшли через півтора місяця пошуків.

За версією слідства, історик-"наполеон" Олег Соколов намагався знищувати докази в річці. Як повідомила "Фонтанці" 26 грудня адвокат Олександра Бакшеєва, що представляє інтереси матері загиблої, останки знайдені у межах Санкт-Петербурга.

Читайте такожРосійський "Наполеон-вбивця" здійснив спробу самогубства - ЗМІ

Відео дня

"Експертиза ще не проведена, стверджувати достеменно ми не можемо. Але ймовірно - так, це частини тіла Анастасії", - уточнила захисник.

Після вбивства водолази зуміли витягти з Мийки та інших водойм кілька мішків з останками потерпілої, не знайденими залишалися ноги.

Як повідомлялося, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому були відрізані руки вбитої. У квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки та її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет. Пізніше стало відомо, що випускниця російського вишу Анастасія Єщенко, у вбивстві якого підозрюють доцента, історика Олега Соколова, загинула від вогнепального поранення.