REUTERS

Двоюрідний племінник президента Росії, колишній співробітник ФСБ і підприємець Роман Путін збирається створити партію на базі руху "Люди справи".

Про це повідомляє "Настоящее время".

За словами Романа Путіна, нова партія буде позиціонуватися як "правоконсервативний проект", в завдання якого входить захист підприємців: зниження податкового навантаження для малого бізнесу, боротьба з монополіями і торговими мережами, зниження податків, дешеві кредити.

Відео дня

"Ми хотіли б сприяти владі у її позитивних починаннях, політику президента ми повністю підтримуємо", – розповів підприємець. Основною метою партії він назвав проходження до Держдуми.

Читайте такожПутін заявив, що не "царює", але за бажання народу готовий залишитися при владі назавжди

На питання про те, чи підтримує він обнулення президентських термінів, Роман Путін відповів: "Наша країна має потребу в сильному лідері. Тим більше в ситуації глобальної кризи. Альтернативи Володимиру Путіну немає. Ну не Навальний же?".

Раніше Роман Путін працював у ФСБ, після цього обіймав посаду радника мера Рязані з безпеки і консультував губернаторів з економічних питань.

Як повідомляв УНІАН, раніше Путін підписав закон про поправки до Конституції, які зокрема передбачають умови, щоб він був у владі ще як мінімум 10 років.