У Санкт-Петербурзі морський котик 'затримав' хулігана в дельфінарії

Морський котик з дельфінарію Санкт-Петербурга «затримав» стороннього, який вночі проник у будівлю. Про це повідомляється в групі «ДТП і НП. Санкт-Петербург», пише "Лента.ру".

Як пояснили газеті «Фонтанка» співробітники закладу, ночами морських котиків випускають вільно пересуватися будівлею. Вночі 25 вересня адміністратору дельфінарію зателефонував охоронець і повідомив, що всередині знаходиться сторонній. Вони викликали поліцію, але, прибувши на місце, виявили, що морський котик вже «затримав п'яного чоловіка, що проникнув до дельфінарію.

Читайте такожБританський урядовий кіт Ларрі зовсім розслабився: тепер на його територію вдерлася білка (фото)

Відео дня

«Він гарчав на нього і не пропускав далі, ось так і вийшло, що затримала порушника не поліція чи наша охорона, а саме тварина», — розповіли газеті.

В ГУ МВС по Петербургу і Ленобласті «Фонтанці» підтвердили, що в дельфінарій викликали правоохоронців. Також стало відомо, що порушника доставили у відділ поліції, де на нього склали адміністративний протокол за статтею «Дрібне хуліганство».

Як повідомляв УНІАН, у Санкт-Петербурзі хранителі "скрєп" оголосили Росію останньою надією бога і влаштували транспортний колапс.