Герман Стерлігов шукає служницю / скріншот

Російський мільйонер Герман Стерлігов оприлюднив досить дивне оголошення про пошук служниці віком від 16 до 40 років, якій, крім зарплати, буде забезпечений харасмент від «здорових мужиків».

Ролик опублікували Російські Telegram і YouTube-канали.

«Мені потрібна служниця, для того щоб готувала їжу, доїла пару кіз, відповідала на дзвінки, вела соціальні мережі, брала участь у церемоніях дегустації сиру, вина та тушкованки. Проживання – на території «Слободи» на жіночій половині, харчування – теж за рахунок господаря. При цьому на повному забезпеченні ще 80 тисяч рублів», – оголосив Стерлігов.

«Харасмент гарантований. Не з мого боку, я вже старенький. А з боку наших сильних здорових працівників, які зголодніли вже по бабах. Але увага! Блуд на території слободи заборонений. Вам же краще: чим довше не даєш приставучому мужику – тим швидше він візьме тебе заміж», – додав він.

Герман Стерлігов: що відомо про бізнесмена

Читайте такожАксьонов назвав себе фанатом СРСР та шкодує про його розпадГерман Стерлігов – один зі співзасновників першої в Росії товарної біржі «Аліса».

Серед його проектів є й екстравагантні, наприклад, некомерційне партнерство «Реєстр непитущих мужиків».

У 2004 році залишив свою справу і разом з сім'єю виїхав з Москви та зайнявся сільським господарством.

З 2008 року організував благодійний проект «Слобода», пропонуючи православним християнам переїжджати на поселення на його землі.