З початку місяця почали ходити чутки про хворобу Кадирова / Колаж УНІАН

Главу Чечні Рамзана Кадирова могли отруїти. Наразі він проходить процедуру діалізу, стверджує російська опозиціонерка Ольга Курносова з посиланням на джерела в спецслужбах.

За її словами, про отруєння Кадирова вже ходять чутки у кабінетах спецслужб, але вони, зазначила Курносова, поки не підтверджені.

"Всередині спецслужб ходять чутки, що його отруїли. Не знаю, чи так це, але чутки такі є. Чи виживе він - питання", - сказала вона.

Курносова припустила, що чеченського главу могли отруїти "за схемою Литвиненка" - радіоактивною речовиною. Хто це зробив - опозиціонерка стверджувати не наважується. 

"(Ходять чутки - ред.), що його отруїли радіоактивними речовинами. Тобто, стара схема Литвиненка жива і працює. Тому все можливо. У сьогоднішній Росії можливо все. Путін чи не Путін - хто завгодно", - висловилася Курносова.

Кадиров хворий - що варто знати 

З початку місяця почали ходити чутки про хворобу Кадирова. За словами глави уряду Чеченської республіки Ічкерія (у вигнанні) Ахмеда Закаєва, Кадиров справді серйозно хворий, а його "права рука" Адам Делімханов постраждав під час обстрілу.

За даними BILD, у чеченського глави проблеми з нирками. Останнім часом він з'являється на публіці з опухлим обличчям і тілом, йому навіть важко відкрити очі.

Сам Кадиров чутки спростовує. 2 липня він опублікував через "плітки" відео, як обідає з живим Делімхановим.

При цьому російські ЗМІ наполягали, що чутки про свій передсмертний стан Кадиров і Делімханов нібито розпустили самі, щоб відвернути увагу від свого паломництва до Мекки.

Вас також можуть зацікавити новини: